Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

HMS

Det er viktig for oss å gjøre alt vi kan for å forebygge skader på miljø og mennesker.

Vi har utarbeidet en HMS-plan. Ved hvert prosjekt tilpasser vi en HMS-mappe som blant annet inneholder alle produkt- og sikkerhetsdatablader over aktuelle kjemikalier og materialer. Vi utfører Sikker Jobb Analyse (sja) ved arbeider på potensielt farlige byggeplasser. Vi har et rikholdig lager av verneutstyr, førstehjelpsutstyr og båre. Alle ansatte delar hvert tredje år, sist juni 2022, på førstehjelpskurs. Vi har tegnet avtale med Oslo Bedriftshelsetjeneste, nå KUBA. Vi er også miljøfyrtårn, hvor et av kravene for medlemskap er dokumentasjon på at vi har et godt og oppdatert HMS-system.

Vi er også av den oppfatning at uansett hvor mye tid man bruker på papirarbeid, så er det sunt vett som kan redde den ansatte fra ulykker og skader. 

En byggeplass vil aldri bli like trygg og sikker som ens egen stue. Man skal være forsiktig, tenke seg om, bruke verneutstyr og være observant. Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass hvor dens ansatte fysiske og psykiske helse hele tiden blir ivaretatt.

Ved forsterkning av konstruksjoner og overflatebehandling av gulv, dekker, tanker, p-hus osv. bruker vi kun produkter av høy kvalitet og med bransjens lengste levetid. Forsterkning med karbonfiber er å betrakte som en permanent installasjon og vil vare i hele byggets levetid, så sant det ikke oppstår mekaniske skader. Overflatebehandling med polyurea gir sklisikre, sømløse, fleksible og sterke gulv/dekker med en forventet levetid på om lag 30 år+, og antageligvis lenger. Ved å bruke materialer med lengst mulig levetid, sparer vi miljøet da intervallet mellom installasjoner er svært lang. Har du eller ditt firma forslag på hvordan vi kan forbedre oss send oss gjerne en mail til post@r-bygg.no.

Share this page with a friend!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn